Jag såg mamma kyssa tomten jag!

Dat: 2011-12-23 | Tid: 09:14:12

Mina gulliga jultomtar (om ni vill kan jag visa flera sen, har 14 olika)
Dan före dopparedan!
Tänk att det är julafton redan imorgon! Tiden går så otroligt fort, var det inte sommar nyligen? Huset är pyntat och ikväll ska vi ta in granen och pynta den. Idag ska dom sista julklapparna köpas in och släkten kommer. Jag älskar julen, det är min favorithögtid. Inte bara för att man får massa julklappar (dock är det en del av det). Men också för att man får umgås med släkten och det är så mysigt allting. Det här kommer bli en riktigt bra jul.
Puss!

Kommentarer
Postat av: ♥ Julia H

Nu är Decembers Designtävling avslutad, klicka här för att se om det var du som vann! http://juliahfashion.blogg.se/2011/december/vinnarna.html KRAM :)

2011-12-23 @ 10:28:09
URL: http://juliahfashion.blogg.se/
Postat av: EMMAS!- julkalender i bloggen

Hej! Se om du vann de färgade linser du tävlade om & anmäl dig till dagens tävling :D du hittar både vinnaren & nya tävlingen här.LÄNK: http://eemma.se/2011/december/julkalender-lucka-nr-23.html#commentkram

2011-12-23 @ 10:32:36
URL: http://eemma.se
Postat av: Erica Nylund - tjejen som lever livet med diagnosen ADHD

Gud vilken fin blogg du har!

Just nu har jag en tävling i min blogg där du kan vinna ett valfritt samsung skal till din telefon.

Om inte just du har en samsung telefon så kanske någon i din släkt har det, eller kanske någon vän som du kan ge det till?

För att läsa mer om tävlingen & anmäla dig så gör du det på; http://http://eriicanylund.blogg.se/2011/december/tavling-vinn-ett-valfritt-skal-fran-samsung.html#comment .

Förlåt om du inte gillar reklam!

2011-12-23 @ 11:01:56
URL: http://eriicanylund.blogg.se/

KOMMENTERA NEDAN:

Namn:

E-mail:

URL/Blogg:


Skriv här:

Kom ihåg?
Trackback