Vällingby

Publicerat den: 2012-04-30 Klockan: 16:46:20 Kommentarer: 5

Hej!
Sitter i Vällingby med Tilde och chillar! Så jävla härligt väder ju? Sol och typ 20 grader! Vi har käkat gyros och ska checka lite i affärer innan vi drar hem till mig och sedan möta upp lite folk och dra till majbrasa! Najs! Puss!!


Pop Explosion, Stockholm.. 28/4-12

Publicerat den: 2012-04-29 Klockan: 22:11:45 Kommentarer: 6

När jag satt och väntade och ingen hunnit komma!
Japp, jag var och såg Eric igår IGEN! Ännu en historia kommer nu!
Okej, som jag berättade var jag och såg Pop Explosion igår! Det var helt sjukt hela dagen, både innan och under konserten. Men jag har nog aldrig haft så kul. Jag gick upp klockan 4 (!!) på morgonen. Sminkade mig, fixade håret och la ner de sista sakerna i väskan innan jag gick hemifrån ungefär 4.40 och tunnelbanan åkte ungefär 4.50. Alla på tunnelbanan var typ fulla och på väg hem från fester och sånt, så ja.. alla på sov typ. Men tunnelbanan var framme runt 5.20 och jag var vid entré 6 (där VIP ingången skulle vara) ungefär halv. Efter fyrtio minuter kom några som inte hade VIP och satte sig vid oss och efter typ 20 minuter till kom några andra som hade VIP. Vi satt där tills strax efter åtta innan två tjejer kom till oss och sa att en som jobbade på globen sagt att entré 5 var VIP entrén. Så vi ringde till "Hjälptelefonen" och dom sa att entré 5 var VIP. Så vi flyttade våra grejer till entré 5. Men eftersom att vi är Saadefamily och är snälla mot varandra satte vi oss i samma ordning som förut. Det blev jättebra stämning, vi satt och pratade om allt möjligt (mest Eric, men jaja). Det kom några fler och det slutade med att vi satt och sjöng, pratade, skrattade och det var sjukt kul. Vi bestämde oss för att skriva "Eric" med våra kroppar:

Det hade blivit perfekt om inte lampan och det varit i vägen. Men aja, det var kul iaf. Sen tänkte vi göra på ett annat ställe men alla fick för sig att någon skulle ta våra kö-platser så vi sprang allt vad vi hade tillbaka typ. Men som sagt, vi är Saadefamily! Så vi stod i samma ordning, eller rättare sagt satt vi i en klump. Men dom som suttit närmast ingången fortsatte göra det osv. Sen satt vi och fortsatte prata/sjunga osv. Jag har två videor men vill inte lägga upp dom eftersom att man hör mig sjunga (eftersom att jag höll kameran nära mig) och det låter HEMSKT! Så tänker inte utsätta er för det. Sen var det någon som sa att hon sett Eric. Så alla sprang bort till turnébussen (där den stod) och där stod Eric, i den! Dom filmade till SVT (dom filmade till ett program och till en Pop Explosion DVD typ?) så att vi fick inte gå fram till honom. Vi ställde oss bakom en linje (som dom sa till oss) och så sa vi att vi kunde sjunga. Så dom bad oss sjunga. Vi började sjunga på Hearts In The Air. Men vi han bara sjunga:
"So put your hearts in the air
put your hearts in the
Put your hearts in the air
put your hearts in the
Put your hearts in the air
put your hearts in the
Put your hearts in the air"
Alltså introt, innan alla började skrika för att Eric hoppade in i en bil och sen körde dom i väg.
En video från det, förbered er på tonårsskrik om ni ska kolla ;)
Efter sprang vi tillbaka till våra platser och satt och fortsatte snacka, sjunga och sånt! Haha, asså det går inte att förklara stämningen för folk som inte var där, men det var verkligen BÄST!
Efter ett tag skulle dom komma och sätta upp VIP "Skyltarna" så vi fick backa en bit från själva ingången. Vi frågade om dom som satte upp det ville att vi skulle sjunga och dom typ sa ja. Så dom filmade oss när vi sjöng (väldigt vackert). Vi bad dom lägga upp det på Eric's facebook sida (hans "gilla" sida, inte privata facebook. Btw. Gilla den HÄR). Dom har inte gjort det än, men jag hoppas att dom håller det dom lovat. När dom hade satt upp VIP grejen här nedan:

..så satte dom även upp staket runt oss där vi satt, burade in oss! Nej men så att man skulle veta var kön var. Jag satt längst fram så det var ungefär så långt ifrån som på bilden. Där satte vi på musik och sjöng med, snackade osv. Efter ett tag kom Tilde, hon fick hoppa in längst fram med mig. Sen kom några från Frida och ville intervjua några. Dom intervjuade inte oss men dom tog bilder på oss. Så vi kommer säkert vara med i Frida ändå. Sen väntade vi ett tag till, när det närmade sig insläpp och vi såg securitas börja fixa inomhus så reste vi oss upp och började fixa i ordning allt, samla ihop sina saker osv. För alla hade delat på filtar osv.
(Saadefamily<3). Sen ställde vi upp oss i kö. Jag och Tilde stod först och efter oss stod folk vi träffat där. Det blev lite irriterat i kön för att vissa höll på, men ska inte ta upp det. Vi stod och sjöng, skrek och peppade jätte mycket för det var sjukt nära insläpp. Sen kom säkerhetsvakter ut och började berätta lite om hur det skulle bli, man fick inte springa, inte ha systemkamera, flaska med kork osv. Jag hade ju med systemkamera. Så jag var tvungen att lämna den. Tillslut, efter lång väntan öppnade dom dörrarna. Jag hade sagt till Tilde att hon skulle springa medan jag lämnade sakerna och ta en plats åt mig.

När dom då öppnade dörrarna gick jag ganska lugnt till garderoben och lämnade min och Tildes väska + jackor. Sen började jag gå mot nästa ingång, som var utanför annexet. Men jag såg att dom hade stannat precis innanför ytterdörrarna. Så jag sprang dit och ställde mig längst fram bredvid Tilde och sen gick vi i ett led (låter töntigt.. men ja vi gick i ett led efter en säkerhetskille) bort till annexet där vi fick ställa oss och vänta där. Som sagt så stod jag och min kompis längst fram men det var mer än klump än ett led. Vi stod och sjöng och peppade. Så kom SVT och filmade oss, dom hade typ kameran i mitt ansikte och sånt. Haha! Tillslut så öppnade dom dörrarna och vakterna sa åt oss att . Men ärligt talat, vem skulle ha gått? Så jag hade inte koll på alla andra utan började precis som de springa. Men vakterna stannade upp oss och sa ännu en gång att vi skulle gå. Så jag gick tills jag kommit förbi vakterna och in i arenan. Sen började jag springa igen, alla andra sprang också men jag var typ först. Så hoppade en vakt ut för att typ stoppa mig och jag trodde att det var på skämt, men han var helt seriös och typ skrek "Nej" och allt. Men jag typ finta och sprang förbi honom fram till VIP stället. Men precis där man går in till VIP så var det bara typ en meter. Så en vakt stoppade oss och sa att vi skulle vänta tills vi lugnat ner oss och sedan GÅ fram till scenen. Men så fort hon släppte fram oss så började vi springa igen. Jag kom först av alla fram till scenen och ställde mig längst fram vid ena sidan i mitten av catwalken typ (ni som varit där fattar vad jag menar).

När vi var där och väntade på att konserten skulle börja försökte vi få igång publiken. Men ingen var typ peppad? Vi stod och skrek (vakterna sa att Eric hörde oss), när det var en Saade-låt började vi sjunga med och vi det var superkul. Vi blåste upp ballonger och kastade överallt, de hamnade på scenen, på marken, i publiken osv. Några höll vi kvar och sånt. Vi få som var peppade hade verkligen ont i halsen och var hesa INNAN konserten. Tillslut kom en kille ut på scenen (ni som varit och sett t.ex. Melodifestivalen vet nog vem jag menar när jag säger han som alltid kör typ vågen, långt hår för att va kille, alltid headset HAHA osv.). Han berättade om att dom skulle filma och sånt till en DVD och till något som skulle gå på SVT i höst. Dom filmade oss asmycket så om ni kollar då kommer jag säkert dyka upp, inzoomad och skrikandes. Men iaf, sen började konserten och det var ett sånt jävla tryck. Alla var hur peppade som helst och ibland hörde man inte musiken för att vi skrek så högt, tinitus varning på hög nivå. Redan under första låten, Rocket Science, kollade han in i mina ögon asmycket och gjorde en släng-kyss till mig. Sen kollade han in i mina ögon flera gånger. Det går inte att förklara känslan där inne, det var bäst helt enkelt. Om ni sett Erics facebook inlägg och tweets så ser ni ju att han sa att det var sjukt najs stämning och sånt. Det var bäst. På videosarna vi filmade hör man knappt honom sjunga, bara oss skrika och sjunga. Det var den bästa konsert jag någonsin varit på.
Efter konserten var jag typ svimfärdig, helt slut efter att ha varit vaken sen fyra, jag hade bara ätit EN cheesburgare och druckit pyttelite vatten på hela dagen. Så jag var hur törstig som helst och mådde illa och allt. Först väntade vi där inne i VIP-området. Men sen körde dom ut oss till vanliga stället, så där satte vi oss och började ta varandras facebook och sånt. Så kommer flera vakter och typ föser ut oss ur arenan. Sen drog vi hem typ.

Här är fler bilder från gårdagen:

I'm in the crew.

Saadefamily! Underbara brudar allihop!

Några av alla tjejor, jag är under rutiga filten.. haha!

När jag kom till annexet på morgonen, heeelt öde! Men fett ljust ändå?

Några fina Saadefans!

Ett av alla fans converse, snyygga!

Fler fans! :D

Vi skulle försöka skriva Eric på ett annat ställe, men det failade!

Lite finare, lite bättre ;)

Saadefamily ♥

Hahah!

Om det var NÅGON som orkade läsa allt det här är jag imponerad. Men jag hade iaf sjukt kul och skulle lätt göra om det.
Puss

I'm here

Publicerat den: 2012-04-28 Klockan: 07:41:53 Kommentarer: 1

Hej sötisar! Jag sitter utanför Globen och väntar på Pop Explosion! Jag var först här i typ 40 minuter innan någon kom... Var här 5.30 och vaknade 4, mysmys! Nu ska jag stänga av mobilen och spara batteri, puss!


Imorgon gäller det (igen)

Publicerat den: 2012-04-27 Klockan: 20:36:37 Kommentarer: 2

Den här fick jag av Eric backstage, inlägget om det kommer upp! Vet dock inte vad jag sak skriva?
Asså jag är så sjukt jävla nervös inför imorgon.
Jag har redan sett Pop Explosion en gång. Men då hade jag vanlig ståplats. Nu har jag VIP, ska stå längst fram och köa hela dagen. Med hela dagen menar jag HELA DAGEN! Jag vet inte hur jag ska överleva, men nu kör vi! Kommer bli en av dom bästa dagarna i mitt liv och jag är sjukt taggad!
Puss

Skol-DM

Publicerat den: 2012-04-27 Klockan: 10:36:52 Kommentarer: 0

Sitter och väntar på att få spela en till match i skol-DM! Vi sitter och snackar och sånt! Första matchen vann vi med 2-1 najs ju! Kvar har vi en match och sen ska jag och några härliga brudar dra och käka pizza! Härligt! Puss !
Btw. Snygga matchkläder vi har.. Right? ;)


Matteprov

Publicerat den: 2012-04-26 Klockan: 13:26:09 Kommentarer: 0

Wish me luck! :)


Lil Wayne

Publicerat den: 2012-04-25 Klockan: 18:35:38 Kommentarer: 1

Det här linnet har jag gått runt med idag!
Mobba inte att jag har fotbollsbyxor på mig, hade idrott i skolan och orkade inte byta eftersom att det var sista lektionen. Men iaf, det här linnet köpte jag i Thailand och om ni skulle åka dit lovar jag att ni hittar ett i affärerna där.
Jag fick reda på en sak idag som gjorde hela veckan sjukt mycket enklare. På fredag är jag ledig! Whooop! Eller nästan, ska spela skol-DM två matcher. Men fotboll är bara kul och jag har inga lektioner. Så sitter resten av klassen (förutom Jenny, som också ska spela! WOHO!) i skolan, kul för dom liksom! Vi ska spela första matchen nio och en till match efter det, sen är vi lediga. Najs najs! Och på lördag blir det ju att se älskade Saade igen! :D
Puss

Teater

Publicerat den: 2012-04-24 Klockan: 17:06:06 Kommentarer: 1

Så vacker man är ibland, bjuder!
Hej fina läsare! Idag var jag i skolan, där jag tog den vackra bilden över. Typ nu ska jag gå och möta några, sen ska vi käka på donken innan vi ska åka och se någon teater med klassen. Typ "De tre musketörerna" kulkul. Kanske uppdaterar någon gång under kvällen, men isf blir det mobilinlägg. Kommer hem typ elva halv tolv ikväll. Men nu ska jag typ dra.
Puss!

Paus

Publicerat den: 2012-04-21 Klockan: 14:58:26 Kommentarer: 5

image description

Tar en lite paus i skrivandet om backstage, för er som inte bryr er om Eric!
Är helt slut! Har sovit alldeles för lite den senaste veckan. Men för en timme sen ungefär kom jag hem från en fotbollsmatch, vi vann med 2-0. Grymt, fast jag fick en spark på mitt ben så att det är lite svullet + att det gör ont. Men det går över snart. Ska snart gå och köpa godis med min lilla syster. Mys!
Puss


Del 1 - Pop Explosion, Eric Saade. Konserten!

Publicerat den: 2012-04-20 Klockan: 16:59:53 Kommentarer: 3
(Det här inlägget kommer skriva både på Svenska och Engelska eftersom att folk som inte förstår Svenska kommer att läsa det)
Okej, nu har jag lovat typ halva twitter att jag ska berätta hur det var när jag träffade Eric Saade. Så får börja! Det här kommer bli ett långt inlägg med massa text och bilder! Men jag ska försöka göra det roligt för er att läsa.
(I'm gonna write in both English and Swedish because there is people that doesn't understand Swedish. I'm not so good at english so, I'll do my best!)
Okey, I've promised many peoples on twitter to tell them about when I met Eric Saade backstage yesterday. I'll try to do it fun for you to read!

Var ska jag börja? Från början kanske.. haha! Jag kom dit ungefär 40 minuter innan insläppet och det var JÄTTElite folk för att vara så kort kvar. Jag stod ganska långt fram i kön.. helt okej för mig! Så jag väntade ett tag och var sjukt nervös. Jag stod och skakade som.. jag vet inte vad. Tillslut fick vi gå in. Jag skyndade mig till shoppen, hämtade ut mitt backstagepass och köpte ett skal + en affisch!
Where should I start? From the start maybe.. haha! I got there when it was 40 minutes before they would let us in. It wasn't alot peoples there at all. I were so nervous. I was shaking and yeah.. I don't know what? After a while we got to go in. I walked to the shop and got my backstage-pass and bought a shell + a poster.
Det här är affischen jag köpte.
This is the poster i bought.

Okej. Sen gick jag och ställde mig vid scenen. Jag stod längst fram vid "Ståplatserna" fast lite vid sidan.. ganska bra plats ändå. Bättre än jag förväntat mig. Efter ungefär en timme var det dags för konserten. Det var helt otroligt. När jag såg honom fick jag panik och började gråta (random.. ja!). Jag vet inte varför, men jag började bara gråta. Alla kollade på mig som att jag vore galen medan jag stod där och grät. Efter två låtar lyckades jag dock samla mig. Konserten var så sjukt bra, Eric kollade på mig några gånger och det var en show bättre än allt jag sett förut. Den var så sjukt bra att det inte går att förklara. Alla som inte ska se den missar verkligen något. Boka biljetter om den inte redan varit i er stad. Pop Explosion är en konsert värd att se.
Okey, after that I got to the stage. I stood in the front, but not VIP. After an hour the consert started. It was AMAZING! When I saw him I got panic and started to cry (random.. yes!). I don't know why, I just started to cry. Everyone looked at me and thought I was crazy. It took two songs before I stoped crying. The concert was so good, I can't explain. Everyone who wont see it really miss something. Book tickets if you can. Pop Explosion is a concert worth to see.

Okej, det här var det mesta om konserten. Vill inte berätta så mycket eftersom att de som inte redan sett den ska få uppleva den själva. Undrar ni något kan ni skicka en kommentar, en fråga i blogsvar eller skriva till mig på twitter: @ceciliaewerlof (Cecilia Saade).
Okey, this was the concert. I don't want to tell everything because the people who hasn't seen it already should see it from there own eyes. If you have any questions you can write a comment, ask a question in blogsvar or write to me on twitter: @ceciliaewerlof (Cecilia Saade).
Puss! :)

POP EXPLOSION

Publicerat den: 2012-04-19 Klockan: 16:06:32 Kommentarer: 0

Hej sötisar!
Nu sitter jag ÄNTLIGEN i bilen på väg till Västerås, POP EXPLOSION kommer bli så sjukt grymt. Galet ju! Nu är det på riktigt.. Inte bara en tanke! Kommer bli helt underbart. Lyssnar på Eric Saades låtar och taggar inför kvällen! Kommer bli bästa dagen i mitt liv! Får se om jag uppdaterar något mer idag. Ska försöka! Men håll er uppdaterade!
Puss!


Imorgon gäller det!

Publicerat den: 2012-04-19 Klockan: 08:21:40 Kommentarer: 0


Jag kan inte fatta det!
Idag ska jag få uppfylla min största dröm.. göra något jag har velat göra hur länge som helst. Det går inte att förklara hur mycket det betyder för mig. Jag ska åka till Västerås, se Eric Saades konsert och sedan få gå backstage och träffa honom. Det är helt sjukt hur mycket jag längtat och fortfarande längtar. Men tiden har samtidigt gått fort och jag kan inte få in i mitt huvud att det är idag det gäller. Kan inte ens få in att jag ska träffa honom. Det är så jävla ofattbart! Tänk er att eran absolut största dröm går i uppfyllelse? Försök tänka er in i det och den känner jag 1000 gånger mer. Det går verkligen inte att förklara. Jag är världens lyckligaste människa just nu och jag har inte ens träffat honom. Jag kommer ha så sjukt kul idag, är riktigt glad!

Kommer dock inte lägga upp så mycket bilder om vad jag har på mig, ska ge honom m.m INNAN konserten eftersom att jag vill att det ska bli lite "Hemligt". Men imorgon (kommer inte hinna ikväll) ska jag skriva ett inlägg om vad som hände och hur det var osv. Så om ni vill veta tipsar jag er om att kolla min blogg under dagen imorgon.
Puss


DU är det finaste någon kan få

Publicerat den: 2012-04-17 Klockan: 12:10:23 Kommentarer: 1

Hej!
Jag har varit sämst på att blogga men jag trodde att jag hade gjort det? Förvirrad chey! Nu sitter jag i skolan.. Är så jävla trött att jag håller på att dö. Men nu ska jag ha typ SO och sen NO innan vi slutar! Puss!


Snö?!

Publicerat den: 2012-04-14 Klockan: 13:38:42 Kommentarer: 1

Hej fina läsare!
Sitter i bilen på väg till Elli nu! Vi ska chilla lite idag och sånt! Sen ikväll ska jag och la familia på middag. Hur kul är det att vakna på morgonen, kolla instagram (btw. Följ mig.. Heter ceciliasaade) och se att varenda liten människa som bor i Stockholm har lagt upp bild på snö.. Inte lite snö heller? Utan ett jävla vinterland? Blir skitsur! Nu håller det iofs på att smälta men ändå! Aja, puss puss!


Criminal Minds

Publicerat den: 2012-04-12 Klockan: 23:44:48 Kommentarer: 2

Sitter och kollar på det här grymma programmet!
Så spännande att jag dör, hahaha.. klarar egentligen inte av sånna program men men, det här är sjukt bra! Tänkte bara göra en liten update.
Puss!