Vi ba chillar

Publicerat den: 2012-02-28 Klockan: 21:07:17 Kommentarer: 9

Tja snyggingar!
Jag och Fanny sitter på nåt as stört ställe och dricker läsk! Vi har kommit fram till att vi ska starta en ungdomsgård i Stockholm så man kan chilla där typ hela tiden, najs va? Puss!


Skidor!

Publicerat den: 2012-02-28 Klockan: 09:58:18 Kommentarer: 5

Godmorgon!
Nu sitter jag i vår stuga men vi ska ut och åka snart! Det är hur bra väder som helst, sol och ganska varmt. Så det kommer bli sjukt härligt. Jag ska åka med Fanny idag... Lycka till! Haha, nejmen det är bara jag som är dålig. Nu ska jag dra ut, puss!


Sälen

Publicerat den: 2012-02-27 Klockan: 20:59:08 Kommentarer: 0

Hej sötisar! Sitter i vår stuga och tar det lugnt! Vi kom ju igår. Då tog vi det bara lugnt, hyrde skidor och sånt. Idag har vi åkt skidor (ganska klart) det var skitroligt! Men jag failade, ramlade i backen och rev mig på magen så jag har ett stort rivsår där nu! Sen ramlade jag två gånger i liften... Haha! Det är skitmysigt förutom att det är stenåldersliv man lever! Det finns knappt något internet och är omöjlig att blogga typ! Därför kommer uppdateringen vara kass! Puss


Elefantia

Publicerat den: 2012-02-26 Klockan: 11:41:55 Kommentarer: 7

Hej snyggingar!
Hoppas att allt är bra med er. Själv sitter jag i bilen på väg mot Sälen. Ganska najs! Lyssnar på musik, smsar med Fanny (haha) och käkar bullar! Gotti. 3 timmar kvar i bilen ungefär + att vi ska käka lunch någonstans. Puss!

Jag hänger lite med lillasyrrans elefant också! Bestiees you know!


Molly Sandén

Publicerat den: 2012-02-25 Klockan: 21:50:03 Kommentarer: 6

Jag skulle vilja tipsa om fina Molly Sandéns blogg!
Hennes blogg är nog en av dom bästa! Den är peppande och riktigt härlig att läsa. Hon skriver både om artistlivet och sin vardag. Jag läser hennes blogg flera gånger varje dag! Sjukt bra som sagt. Det är inte massa bantningsskit och utséende hit och dit. Utan glada och roliga inlägg. Förutom att hon har en riktigt bra blogg måste jag säga att jag gillar henne i allmänhet. Hon verkar alltid vara så himla glad och positiv. Fin personlighet och sånt. Jag älskar hennes hår och hennes utséende och sånt. Sen är hon ju en grym artist, älskar hennes låtar. Särskilt "Why Am I Crying" som hon ställt upp i Melodifestivalen i år med. Allt med henne är så himla bra! Jag tycker alla ska kolla in hennes blogg HÄR och lyssna på hennes låtar! Sen ska alla rösta på henne i Melodifestivalsfinalen. Hennes låt är sjukt bra och handlar om hennes liv! Jag kommer rösta på henne i alla fall!
Puss

Bjuder

Publicerat den: 2012-02-25 Klockan: 14:40:14 Kommentarer: 14

Inte den finaste bilden på mig, men vem bryr sig? Inte jag i allla fall!
Hej alla snygga läsare!
Jag är på asbra humör idag förutom att mamma har tagit Spotify så kan inte lyssna på musik. Fast ska typ spela sims snart, så det gör ingenting. Och ja.. jag spelar sims. Skitcoolt ju! Hahah, det är så grymt kul. Jag har haft/kommer ha en chilldag idag. Åker ju till Sälen imorgon så ska packa och fixa till det. Funderar på att gå ut på en prommenad sen också, när jag kan ta Spotify igen. Hihi!
Puss på er!

Spotify

Publicerat den: 2012-02-24 Klockan: 22:29:57 Kommentarer: 16

Hej snyggningar!
Jag har skaffat mig en ny spotify lista med lite "Pepp-låtar". Jag bli iaf sjukt peppad och glad av dom här låtarna. Alla är Svenska men jag älskar verkligen svenska låtar. Imorgon (när Mello-skivan släpps) så kommer Mollys "Why am I crying" definitivt få sin plats på listan. Men förutom det har jag ingen aning om vilka låtar jag ska lägga till. Ge gärna tips på bra låtar, kan vara både Svenska och Engelska!
Puss!

Sommaren

Publicerat den: 2012-02-24 Klockan: 17:16:51 Kommentarer: 13

Hej sötisar!
Satt nyss och kollade på lite bilder från i somras. Bästa tiden alltså. Hade så kul hela tiden! Längtar redan tillbaka. Spelade cup i Hudik, var på grönan 24/7, hängde i Båstad och jobbade på Swedish Open också (ska göra i år också) och var i Frankrike hos kusinerna! Fast peppar ännu mer till sommaren i år! Kommer bli så grymt härligt, grillkvällar med kompisar, båstad (tagga, tagga, tagga!), kanske Göteborg? och Frankrike i två veckor (tror jag). Plus säkert fotbollscuper osv. Våren har ju börjat komma, även om det kommer börja snöa när som helst igen känns det som. Men våren är i alla fall på väg nu. Älskar när snön smälter och man kan börja gå i skinnjacka, som jag gjorde idag. Hahaha!
- Känns som att jag bara gör nostalgi inlägg. Får sluta med det!
Puss!
Glöm inte att ställa en fråga i min blogresponse HÄR!

Saade vol. 2 Signing

Publicerat den: 2012-02-24 Klockan: 07:38:36 Kommentarer: 9

Skulle göra typ allt för att få göra om den här dagen. Hade så jävla kul hela tiden och fick ju träffa Eric också. En av dom bästa dagarna i mitt liv. Var sjukt speedad hela tiden och när jag äntligen fick träffa Eric kunde jag knappt prata utan stod bara där som en idiot med händerna för munnen och försökte få luft. Jag kom ihåg hur lycklig jag var när han sa "Du ser glad ut i alla fall". Dog seriöst. Sen blev vi intervjuade och allt, så sjukt kul! Var med i två tävlingar uppe på scenen, snackade med folket som jobbade på opel, sjöng med i låtar och åh! Jag kommer aldrig glömma hur underbart kul jag hade!

Förlåt guys!

Publicerat den: 2012-02-23 Klockan: 19:53:38 Kommentarer: 6

Det här kommer bli ett surjävel inlägg!
Jag borde inte blogga nu eftersom att jag är sur, irriterad, arg och ledsen. Vet inte varför men är bara trött på allting och vill lägga mig under täcket och gråta eller något. Har mått allmänt pissigt hela dagen. Under lunchen så blev jag jätteyr och är fortfarande yr ibland, har ont i huvudet och är trött. Borde gå och lägga mig nu typ men vill se Jersey Shore som börjar om typ en timme. Så ska gå och lägga mig efter det. Sitter och lyssnar på Eric Saade, det ända som kan göra mig glad när jag mår som nu. Okej skit i allt jag skrev nu. Behövde bara få ut det. Idag har jag varit i skolan, gick en prommenad för nån timme sen. Ungefär 30 minuter gick jag, det var asskönt. Men nu ska jag svara på kommentarer och sånt. Förlåt för ett tråkigt inlägg, men behövde skriva någonstans. Btw. Gick med skinnjacka idag när jag prommenerade. Hur najs som helst!
Puss!

The life of Saade

Publicerat den: 2012-02-22 Klockan: 18:01:04 Kommentarer: 6

Gissa vem som är glad? Jo jag!
Fixade precis "The life of Saade" via VMS. För er som inte vet vad det är så är VMS en hemsida där man kan både prenumerera (som jag gör på Eric's) och göra egna videor som man skickar till familj/vänner osv. Man kan också svara på VMS:en man får. Jag har 5 att kolla på men ljudet funkar inte på min mobil? ska försöka lösa det! Så länge tycker jag att alla ska ladda ner det här! Kostar bara 20 spänn i månaden. Lätt värt det.
Puss!

Chill lektion

Publicerat den: 2012-02-22 Klockan: 13:15:09 Kommentarer: 0

Har en ganska chill lektion nu, Engelska. Sitter på en bänk och lyssnar på musik, snackar med folk och sånt. Den är slut om fem minuter, då har vi skridskor vi skulle åkt utomhus i typ två timmar men nu har vi typ 40 minuter ist. Puss!


Tips

Publicerat den: 2012-02-21 Klockan: 08:41:08 Kommentarer: 1

Jag tänkte börja tipsa er om saker som smink osv.
Nu skulle jag vilja tipsa om en grym mascara, Diorshow Blackout heter den. Den är från Dior och går att köpa på t.ex. NK. Den kostar 329 :- (tror jag). Den är grym, jättelätt att sätta på och ögonfransarna blir as snygga. Jag använder den på överfransarna, men det ända är att den är lite "kladdig" (inte klumpig) så att jag har en annan till underfransarna. Jag skulle tipsa alla om att köpa den. Mascaran är den bästa jag någonsin haft!
Puss!

Veckan!

Publicerat den: 2012-02-20 Klockan: 07:56:09 Kommentarer: 4

Min vecka, ganska najs va? :)
Glömde skriva in att vi får sportlov på fredag, men skit i! Det känns som att det här kommer bli en grym vecka. Tre träningar (vi brukar inte ha på torsdagar, fast iofs på söndagar), Sportlov och Sälen! Inte för att jag är grymmast på att åka skidor. Men det ska bli askul! Nu ska jag till skolan, börjar om en halvtimma!
Puss!

God morgon!

Publicerat den: 2012-02-19 Klockan: 11:49:24 Kommentarer: 0

Godmorgon sötisar!
Jag är hemma hos Tilde nu (därför blir det bara mobilinlägg). Vi chillar lite och äter Geisha. Fast jag har ätit för många och mår illa, smart. Vi kommer typ ta det lugnt fram till 2 då vi fixar oss och drar på träning. Kommer bli dålig uppdatering idag eftersom att jag ska vara med Tilde och träna hela dagen. Är fett taggad på träning förutom att jag har ont i huvudet, men skit i. Uppdaterar ikväll eller imorgon. Puss!