Träning!

Publicerat den: 2012-05-28 Klockan: 19:49:51 Kommentarer: 0

Nu ska jag iväg och göra det bästa som finns.. Spela fotboll! Bloggar senare! Puss


Going out for a walk!

Publicerat den: 2012-05-25 Klockan: 19:58:25 Kommentarer: 0

Ska ta mig ut på en promenad nu innan fredagsmyset!
Musik i öronen, sköna kläder, sommarvärme... Kan det bli bättre? Nej, tror inte det. Så nu blir det en promenad innan fredagsmys.
Puss!

Summeroutfit

Publicerat den: 2012-05-25 Klockan: 07:55:16 Kommentarer: 0

Dagens outfit idag då!
Gud jag har varit helt off på bloggen den senaste tiden, men det känns som att jag inte har haft tid? Aja, ska inte skylla på det. Jag hade lätt kunnat göra ett blogginlägg lite då och då. Men så har det inte blivit. Aja, nu sitter jag hemma och tar det lugnt, börjar om en och en halvt timme och är typ helt klar med smink och sånt, så jag satte mig här istället. Trevligt det. Men jag gillar att ha mycket tid på morgonen så att man kan ta det lugnt ett tag också. Mysigt det ja! Haha.
Puss

Hur ska jag göra?

Publicerat den: 2012-05-20 Klockan: 12:37:33 Kommentarer: 2

Imorgon ska jag dra till frisören och klippa mig!
Fick reda på det idag liksom, så jag har inte riktigt hunnit tänka igenom hur jag vill ha det? För jag vill egentligen ha längre hår än jag har nu (typ en halv decimeter längre), men mitt hår är så sjukt slitet så jag måste klippa det. Antagligen kommer jag be henne klippa topparna så liite som möjligt och uppklippt, som jag har nu fast lite kortare då? Det blir nog bra, så får det växa under sommaren, haha!
Puss


Grillkväll

Publicerat den: 2012-05-19 Klockan: 19:37:25 Kommentarer: 1

Hej!
Vi sitter och har en skitmysigt grillkväll! Jag, Fanny, Moa, Jenny och Irma! Det tog en timme att få igång den men nu är den iaf igång och vi har käkat korv ! Uppdaterar senare <3
Puss


Kista

Publicerat den: 2012-05-18 Klockan: 12:33:19 Kommentarer: 4

Hej sötisar!
Gud vad jag är dålig på att blogga! Men jag har verkligen inte haft tid, jag kan berätta om min vecka ikväll! Men i alla fall! Nu är jag på väg till Vällingby där jag ska möta världens bästa vän som jag inte varit med på sjukt länge känns det som! Haha! Sen ska vi dra till Kista och kolla lite kläder, fika och sånt! Uppdaterar senare!
Puss


Ett år sedan ESC

Publicerat den: 2012-05-14 Klockan: 14:32:16 Kommentarer: 4

Åh, tänk att det var ett år sedan man satt, nervös som fan, och väntade på hur det skulle gå i Eurovision?
Eric kom 3:a vilket är helt jävla grymt, jag älskar honom så sjukt mycket. Idag, för att fira att ESC finalen var för ett år sedan är det "The Official Saade Day". På ett år har han haft två turnéer, släppt på skivor, kommit sjukt mycket längre och åh, det går inte att förklara hur glad jag är för hans skull. Jag har sett honom hela 11 gånger (om man räknar med den här dagen, eftersom att jag såg honom på genrepet den 14 Maj 2011). Jag är så sjukt glad för Erics skull och jag älskar verkligen den grabben med hela mitt hjärta!
Puss

My babies

Publicerat den: 2012-05-12 Klockan: 09:27:41 Kommentarer: 4

Hej sötisar!
Sitter i bilen på väg till Åkeshov för att spela fotbollsmatch! Är astaggad! Men tyvärr har jag sjukt ont i mitt ben! Är så himla sliten! Hela min kropp typ protesterar! Så mitt ben är väl typ överansträngt! Har fått kramp och sånt och nu gör typ varje steg ont. Vi får se hur det går! Men aja, kommer ha fullt upp idag så får se hur det blir med bloggandet, ska iaf bli bättre på det!
Puss


Sweetie

Publicerat den: 2012-05-07 Klockan: 19:09:04 Kommentarer: 5

En bild på världens finaste människa (♥) som jag tog igår när jag såg honom!
Det var då det jag skulle göra i lördags, se Eric. Men eftersom att folk fattade vad vi skulle göra på twitter osv. Så blir det ingen tävling eftersom att det avslöjades på olika sätt. Men det spelar ingen roll. Jag åkte och mötte några härliga tjejer, Olivia, Elvis och Elvira. Vi gick och såg Eric på kvällen, snackade med hans dansare en massa och hade sjukt kul tillsammans! Sen gick jag och såg honom på samma ställe igår ikväll (då var en tjej som heter Anna med också) .. det var lika kul då! Haha.. pratade liiite med Eric båda dagarna. Hur bra som helst ju! Kanske lägger upp någon mer bild sen?
Puss

Ps. Om jag har skrivit copyright på en bild vill jag INTE att ni ska ska sno den och ta bort copyright texten på. Jag delar ju med mig bilder för er skull och på andra ställen - för att de ska kunna få se bilderna! Inte för att ni ska kopiera och förstöra för mig.

EKS

Publicerat den: 2012-05-05 Klockan: 13:21:49 Kommentarer: 3

Hej sötisar!
Hoppas ni mår bra idag! Jag ska snart hoppa på tunnelbanan för att göra en skitrolig grej! Men jag tänker inte berätta VAD utan göra en liten tävling!

Tävlingen går ut på att ni ska gissa vad jag ska göra! Ni skriver i en kommentar vad ni tror att jag ska hitta på! Skriv det ni kan komma på och tror att JAG ska göra, sen skickar ni kommentaren. Vinnaren får ett inlägg! Jag kanske länkar er blogg och skriver något om er osv. Om ni inte har en blogg kan jag länka något annat! Skriv bara vad du vill att jag ska länka! Jag kommer berätta ikväll vad jag ska göra! Så det är bara att börja gissa!

Ni får EN ledtråd! KOLLA RUBRIKEN :)
Puss!


-random bild från igår-


I DON'T love the way you lie.

Publicerat den: 2012-05-04 Klockan: 07:49:08 Kommentarer: 2

Gammal bild, hade ingen annan!
Hej hej! Förlåt för att mitt bloggande har sugit de senaste dagarna. Men jag har inte vetat vad jag ska skriva? Så om någon verkligen läser mina inlägg får ni jättegärna skriva en kommentar om vad ni vill se i bloggen. Men iaf, idag är det fredag! Så skönt! Nu blir det skola och sen tror jag att jag ska vara med några efter. Mysmys! Håller på att skriva ett inlägg tills ikväll... hoppas ni kommer tycka om det ;)
Puss!


quotes

Publicerat den: 2012-05-02 Klockan: 20:51:44 Kommentarer: 2

Källa: We♥it