Earth Hour

Publicerat den: 2012-03-31 Klockan: 22:56:38 Kommentarer: 1

Earth Hour var tidigare ikväll. Jag hoppas att ni släckte allihop?

Bring me up from down below

Publicerat den: 2012-03-31 Klockan: 16:20:59 Kommentarer: 1

Min älskade lillasyster, finns ingen finare än henne!
Hej sötisar!
Bloggandet den här veckan har varit kasst, riktigt piss faktiskt. Men jag har anledningar. Jag har haft fullt upp och inte mått på topp. Därför har jag inte velat ta min tid åt att skriva massa inlägg där jag klagar på hur ledsen jag är, utan faktiskt vänta och låta er få bra och roliga inlägg. Just nu vet jag inte riktigt hur det känns, jag mår bra och dåligt på samma gång. Därför kan jag inte lova er att jag kommer uppdatera bra. Men jag kan lova att jag ska försöka. Nog om det, idag har jag haft en lugn dag. Egentligen hade jag lite planer men allt ställdes in. Matchen vi skulle spelat imorse blev inställd p.g.a att det skulle komma snö. Ja, ni hörde rätt.. SNÖ! Så det sket sig. Det blev inget med Jenny ikväll heller verkar det som. Så jag kör på en lugn hemmadag. Har bakat med skiten, även kallad min lillasyster, gått och hyrt film med min storasyster och varit och letat converse med pappa. Dock var dom slut i min storlek, så får köpa någon annan gång. Herrejesus vad långt det här inlägget blev. Men skit i det.
Puss

Just girly things

Publicerat den: 2012-03-30 Klockan: 07:41:26 Kommentarer: 2

Bjuder på dom här härliga bilderna nu på morgonen!
Fredag, love it! Äntligen helg, verkligen välbehövt nu efter den här veckan. Jag ska ha en ganska lugn helg. Efter skolan åker jag till Tilde ett tag men sen åker jag hem och tar det lugnt, så blir det match imorgon och på kvällen ska jag och Jenny se en sak och på söndag får jag se vad jag gör, kör kanske på en "ta-hand-om-mig-själv" dag. Får se hur det blir. Nu måste jag iaf dra till skolan.
Puss!

Mina rädslor

Publicerat den: 2012-03-29 Klockan: 15:23:29 Kommentarer: 7

Okej, nu ska jag berätta om min rädslor.
Höjder -
Jag är inte rädd för att åka t.ex. Frittfall, insane m.f. På gröna lund. Jag har till och med åkt Paragliding (man åker efter en båd i ett snöre och flyger 70 meter upp i luften med fallskärm bakom en). Men så fort man måste ta sig framåt själv så bli jag livrädd. T.ex. Höghöjdsbanor (som finns på bilderna) och när man är uppe på höga höjder. För så fort man måste ta sig fram själv göra man allting själv till skillnad från om man åker saker  och sitter stilla så man bara sitter fast och kan slappna av. Så jag är rädd för höjder.
Småkryp - Det är nog en fobi jag har. Klarar inte ens av myror utan att få rysningar och lite smått panik. Jag ryser över att prata om det bara. (Därför har jag den bilden, för jag klarar inte av riktiga bilder). Småkryp är det värsta som finns, men ändå finns dom överallt. Jag hatar småkryp och är sjukt rädd för dom.
Att blunda - Nu kanske ni undrar vad fan som är fel med mig. Men jag är rädd för att blunda. På kvällarna när man ligger och ska sova kan jag ju såklart blunda (fast jag tycker att det är obehagligt). Jag hatar att inte veta vad som händer runt om mig. Det känns som att läskiga mördare och sånt ska hoppa fram och mörda mig. Hahah, jag är konstig. Men så är det. Jag tycker att det är jätteläskigt att blunda helt enkelt. Obehagligt.
Puss

Sex and the city 2

Publicerat den: 2012-03-28 Klockan: 16:15:50 Kommentarer: 5

Hej alla fina!
Förlåt för att jag bloggar så sjukt dåligt och med mobilen hela tiden. Men jag har inte haft tid att sitta vid datorn och sånt! Ska bli bättre! Nu sitter jag och Tilde hos henne, vi ser på Sex and the city 2. Sjukt bra film, älskar verkligen dom filmerna. Nu ska jag kolla vidare på filmen, om jag hinner uppdaterar jag ikväll! Puss


Fanny

Publicerat den: 2012-03-27 Klockan: 18:57:01 Kommentarer: 0

Hej snyggingar!
Sitter på tunnelbanan med Fanny och är på väg till träningen! Vi gick hem till Fanny och chillade och sen käkade vi på donken. Hihi, ska plugga ikväll så kommer nog inte uppdatera. Puss!


OMG, JAG DÖR!

Publicerat den: 2012-03-26 Klockan: 21:17:54 Kommentarer: 4

Dör.
Okej, jag kan inte andas och har hyperventlierat ett bra tag nu. DET HÄR ÄR HELT SJUUUUUKT! Eric Saade gillade min kommentar.. ballade ut och sprang runt i huset och låg på golvet och skrek typ. Jag älskar Eric, ja.
Puss!

Lunch

Publicerat den: 2012-03-26 Klockan: 11:17:41 Kommentarer: 3

Hej finisar!
Sitter hemma hos Hilma och gör mat, eller jag gör inte så mycket! Vi planerar vår framtid som triangelspelande X-factor deltagare. Kommer bli grymt ju! HAHAHAH! Puss


Be the one you wanna be

Publicerat den: 2012-03-25 Klockan: 22:10:36 Kommentarer: 0

Hej snyggingar!
Jag har uppdaterat kasst den här helgen. Har inte riktigt haft tid för det. Imorse sov jag till 11 (riktigt länge för mig, även om man ställde om klockan). Jag drog till Tilde och var där hela dagen. Sen åkte jag och pappa och kollade på converse, ska få nästa helg. Efter det åkte jag till träningen, fast jag har varit förkyld ett tag så jag tränade inte utan kollade bara på. Ville inte bli sämre än jag redan var eftersom att jag mått värre när jag tränat så satsar jag på att bli frisk istället. Kom hem vid sjutiden och då åt jag middag. Så har knappt hunnit uppdatera. Det blir bättre i veckan. Lovar! Nu sitter jag och kollar på Jersey Shore.. bäst ju! Sen ska jag nog gå och lägga mig så jag inte är trött imorgon, vi slutar SENAST ett varje dag den här veckan. Så skönt ju!
Puss

helgen

Publicerat den: 2012-03-24 Klockan: 21:05:53 Kommentarer: 3

Satte ihop ett collage med bilder från helgen.
Lovade ju er att berätta om min helg. Som ni ser på bilderna är det två bilder på mat, två på killar och en på fotboll.. min hjärna ungefär. Hahah, nej men jag ska berätta. Igår gjorde jag ett skolarbete efter skolan och kom hem runt halv fem. Sen fixade jag mig och mötte Fanny. Vi åkte på en fest och De Vet Du sjöng. Så sjukt kul. En av killarna - Christopher - kollade mig i ögonen när han sjöng flera gånger och höll min hand osv. Sen kramade vi dom hur många gånger som helst. Vi var längst in och jag hade kramat han som är på bilden högst upp så skulle dom precis gå in i ett rum, då sprang jag fram till han på bilden under och kramade honom. Vi kramade alla typ 100 gånger. Det var jättekul, men orkar inte berätta mer även fast det finns typ jättemycket mer att berätta.
Idag i alla fall så tränade jag med 97-1. Sen åkte vi direkt till en fotbollsmatch och spelade den. Nu på kvällen har jag ätit pizza och sett film (inte själv). Är sjukt trött, ska nog se en till film eller något!
Puss

This is crazy

Publicerat den: 2012-03-24 Klockan: 09:15:12 Kommentarer: 3

Hej fina bloggläsare!
Förlåt för extremt dålig update. Har inte haft en sekund över och har inte det idag heller. Iaf inte på förmiddagen. Nu ska jag iväg och träna. Sen blir det match. Kommer hem i eftermiddag och ska berätta om min helg då.
Puss

Sjuk

Publicerat den: 2012-03-22 Klockan: 17:06:45 Kommentarer: 2

Hej snyggingar!
Hoppas ni mår bra, själv har jag dragit på mig en sjukt jobbig förkylning. Gick hem från skolan idag. Har så ont i halsen så att jag skulle kunna dö! Men tack vare mina älskade halstabletter så överlever jag. Just nu är jag ute på en promenad. Behövde komma ut lite och få frisk luft. Så sjukt härligt att man kan gå ute i bara tjocktröja. Har på mig mjukiskläder från Hollister. Nu ska jag fortsätta gå, puss!


Spring time

Publicerat den: 2012-03-21 Klockan: 16:41:45 Kommentarer: 4

Tjena snyggingar!
Vädret! Det är ju otroligt fint. Solen skiner och alla är glada som min käre far brukar säga. Jag ska nog gå ut på en liten snabb promenad, ta vara på vädret när det är här. Har träning om två timmar ungefär, men jag hinner nog om jag går snabbt. Fast då måste jag komma iväg också, vi får se hur det blir. Men jag bjuder er på dessa superhärliga outfit bilderna. Dom är dock tagna med mobilkameran, så det är kanske inte bästa kvalitet. Men ni ser ju iaf!
Puss

-

Publicerat den: 2012-03-21 Klockan: 07:49:07 Kommentarer: 0

Hej snyggingar!
Onsdag idag, halva skolveckan har gått.. halva kvar. Idag börjar jag 8.20 och slutar 14.50. Lite segt, men aja. Efter skolan ska jag ta det lite lugnt tror jag och ikväll blir det fotbollsträning, är astaggad på det. Nu måste jag börja fixa det sista om jag ska hinna.

Puss!


I don't fail, I succeed in finding what does not work.

Publicerat den: 2012-03-20 Klockan: 15:44:24 Kommentarer: 3

Hej!
Nu ska jag ha typ "läxhjälp" i två timmar som hjälper till att plugga. Fast har bara med mig NO grejer hem, men aja. Fyra till sex liksom, roligt... men aja! Jag ska ha alla rätt på NO-provet vi har nästa vecka. Efter det har jag fotbollsträning. Så kommer nog inte bli så mycket bloggning idag.
Puss