fläta

Publicerat den: 2011-11-29 Klockan: 08:39:04 Kommentarer: 2

Godmorgon!
Idag kör jag på en fläta i håret. Har varit vaken sen sju, fast jag börjar om en halvtimme. Eric Saade var med på "Vakna med the voice". Var ju tvungen att kolla. Men nu ska jag dra till skolan, helt okej dag idag. Hoppas att det blir lite mer chill än igår.
Love

happyface

Publicerat den: 2011-11-28 Klockan: 19:02:26 Kommentarer: 0

Sjukt seg dag idag...
Skola från halv nio till tio i fyra. Fyfan. Men nu är jag iallafall hemma (sen några timmar?). Sitter och gör ingenting. Har lite läxor som borde göras, men jag orkar inte. Det får bli imorgon eller något. Ikväll blir det chill och 2 and a half men. Bäst ju, men Kutcher. Vad ska ni göra ikväll?
Love

Photo

Publicerat den: 2011-11-27 Klockan: 15:01:59 Kommentarer: 15

Fotograf: Jag Kamera: Nikon D3100
Var ute och fotograferade nyss.
Shit vad det blåser, det är ju typ storm i Skåne men här blåste det också. Jag kunde knappt hålla balansen. Men iallafall, ska iväg på träning+match om en halvtimma. Så jag måste byta om nu. Uppdaterar när jag kommer hem.
Love

1:a Advent

Publicerat den: 2011-11-27 Klockan: 10:34:40 Kommentarer: 10

Vår Adventsljustake.
Godmorgon!
Det är 1:a advent idag, helt sjukt. Var det inte sommar nyss? Tiden går så otroligt fort. Men iallafall. Idag har vi träning och sen match. Det ska bli askul att spela match igen, har inte gjort det på typ en månad? mer kanske. Men vi ska möta några 97:or i vår klubb. Så det ska bli kul. Vad ska ni göra idag?
Love

Don't cry just say fuck you and smile

Publicerat den: 2011-11-26 Klockan: 17:57:37 Kommentarer: 1

Hej!
Hinner skriva ett snabbt inlägg nu, om ca. 5 minuter kommer det några gäster. Så ikväll blir det att äta middag med dom. Kommer inte kunna blogga mer ikväll. Det får bli imorgon. Men nu måste jag stänga av. Hörs sen!
Love

It's Friday!

Publicerat den: 2011-11-25 Klockan: 08:40:22 Kommentarer: 18

Hej!
Det är fredag idag! Hela veckan har man väntat så är det äntligen fredag. Jag älskar verkligen veckans femte dag. För då vet man att man har en lång helg framför sig och det är ingen stress. Har inget speciellt planerat för helgen, blir väl att vara med kompisar, träna och sånt. Det är ju 1:a advent på söndag, helt sjukt! Tiden går så otroligt snabbt. Men det är mysigt att julen är på väg nu, då är det härligare att gå upp på morgonen. Men nu ska jag inte glida bort för mycket i tankarna. Det är fredag, jag börjar halv tio idag och slutar tio i två! Chill dag eller vad? Sen ska jag vara med Tilde.
Love

Modellbilder

Publicerat den: 2011-11-24 Klockan: 18:39:15 Kommentarer: 4

Några av de modellbilder jag tagit!
Har haft lite bloggtorka, förlåt för sämst uppdatering. Men jag vill inte fasta på bild. Så jag gjorde ett litet collage med några modellbilder jag tagit i mitt liv.. typ? Det här är typ hälften av dom jag har, tänk hur många bilder jag måste ha tagit och hur svårt jag har för att bli bra på bild. Men här är väl några av mina favoriter och några gamla. Vissa är tagna i år vissa för några år sen.
Love

Barcelona - Milan

Publicerat den: 2011-11-23 Klockan: 22:25:28 Kommentarer: 2

Puyol
Sitter och tittar på matchen just nu!
Barcelona leder, 2-3 står det. Jag håller såklart på Barcelona (sorry Zlatan)! Dom bästa spelarna och min favoritspelare Puyol kan ingen slå. Han är så sjukt bra. Med sitt krulliga, långa hår står han där och tar alla bollar som kommer ner till deras planhalva. Enligt mig så slår han Messi! Puyol is the King! Nu ska jag titta klart på matchen! Go Barca! ♥

Pepparkakor

Publicerat den: 2011-11-22 Klockan: 17:47:11 Kommentarer: 11

Så gott..
Jag älskar pepparkakor.
Det är nog världens bästa uppfinning! Det är så gott. Mamma köpte en burk och jag har redan hunnit äta flera stycken. Om jag känner vår familj rätt är dom slut innan fredag. Jag är inte den enda pepparkaks-galningen i familjen, tro mig. Gud vad gott, ska nog ta fler nu!
Love

Ps. Är med i en tävling hos Haidi om ett Iponeskal! Var med du också! :)

Tre ord som beskriver mig: Bra, Bättre Bäst

Publicerat den: 2011-11-21 Klockan: 20:36:04 Kommentarer: 7

Dressman! love you Tilde!
Ego rubrik, men det är ju sant. Bra självförtroende! ;) ♥ 
Bloggen får lida lite just nu. Tycker ändå inte att jag bloggar så dåligt. Men när det är mörkt då man går till skolan och mörkt då man kommer hem så man inte kan ta några bilder så blir det lite kaos. Okej, imorgon blir det nog bättre. För då börjar vi tio över nio och slutar runt två. Okej, det här känns som ett ointressant inlägg. Men jag har fått bilder från Thailand överladdade och ska ladda över fler, så då kommer jag ha massor med bilder att lägga upp. Aja, cp inlägg nu!
Love

Måndag

Publicerat den: 2011-11-21 Klockan: 07:49:55 Kommentarer: 17

Tröja lånad från bästa Tilde Waller!
(God)Morgon.
Vet inte om jag kan kalla en vanlig måndagsmorgon god. Men aja. Idag blir det skola, vi slutar typ vid fyra. Sen går jag nog hem och gör läxor och sån skit. Jag ska inte göra något spännande idag, så det här blir väldigt tråkigt inlägg. Jag bloggar efter skolan.
Love

Elefanter

Publicerat den: 2011-11-20 Klockan: 22:10:20 Kommentarer: 5

En video från Thailand. Vi hade precis ridit elefanter och fick mata dom efter. Vår elefant hette Boonlap, men det är fler med i videon. Vet att jag failar i slutet, men mobba inte!

Plugg

Publicerat den: 2011-11-20 Klockan: 19:55:30 Kommentarer: 13

Sista sekunden plugg..
Jag.Orkar.Inte.Plugga. Blä! Eftersom jag var i Thailand missade jag ett läxförhör som jag nu måste göra hemma. Som tur får jag använda boken (kommer säkert ha alla fel ändå). Ska nog ta tag i det där så kan jag göra annat senare. Jag orkar inte att det är skola imorgon, panikångest! Jag vill ha lov igen, vara i Thailand och njuta. på tal om Thailand så ska jag ladda upp bilder därifrån idag eller imorgon! Inte alla såklart, men några.
Love

.

Publicerat den: 2011-11-20 Klockan: 12:44:00 Kommentarer: 26

weheartit
Längtar enormt till jul!
Särsilt när man kollar på jul-bilder. Det är ju första advent nästa helg och då börjar julen. Jag har sett att vissa börjat sätta upp julstjärnor osv. Men för min del är det för tidigt att göra det innan advent. Det är lixom startskottet. Julen får gärna komma NU för min del! :)

Breaking Dawn

Publicerat den: 2011-11-20 Klockan: 08:41:05 Kommentarer: 29